New Era MLB STADIUM BAG NEW YORK YANKEES

Rucsac pentru bărbați (3311216167)

Descriere

New Era MLB STADIUM BAG NEW YORK YANKEES

Combinarea culorilor militărești de camuflaj cu marca ta îndrăgită? New Era poate face și asta. Rucsacul New Era MLB STADIUM BAG NEW YORK YANKEES cu un compartiment principal spațios, cu un compartiment pentru laptop și un buzunar mic pentru obiecte mărunte va deveni companionul tău îndrăgit. Logo-ul clubului New York Yankees pe partea frontală îi conferă acestei piese aspectul perfect. Deci nu mai sta pe gânduri și încearcă vestita calitate a accesoriilor de la marca New Era!
  • compartiment principal cu fermoar
  • buzunar frontal cu fermoar
  • design cool
  • grafică ew York Yankees pe partea frontală
  • mâner pentru purtare în mână
  • prelucrare de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 3311216167
Cod producător 11942041-WDC
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 43 cm
Adâncime 11 cm
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

Under ArmourHUSTLE 4.0

109,99 Lei(17%) 90,99 Lei

ReaperDIPLO

108,99 Lei(16%) 90,99 Lei

ReaperDOXY

New Era MLB STADIUM BAG NEW YORK YANKEES

Preţ: 159,99 Lei