New Era MLB PACK NEW YORK YANKEES

Rucsac pentru bărbați (3311216163)

Mărime: os
os
În stoc - Informații despre livrare

129,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

New Era MLB PACK NEW YORK YANKEES

Rucsacul stilat pentru bărbați New Era MLB PACK NEW YORK YANKEES oferă un compartiment principal spațios și un buzunar mic în față pentru obiecte mărunte. Va fi super pentru mersul la serviciu, plimbările de după amiază prin parc sau excursii de-o zi. Odică oriunde vrei să-ți păstrezi lucrurile aranjate și la locul lor. Așa că nu mai sta pe gânduri și comandă-ți această piesă nouă de la marca New Era!
  • compartimentul principal are fermoar cu două căi
  • buzunar mic frontal cu fermoar
  • mâner pentru purtare în mână
  • curele de umăr ușor căptușite
  • partea din spate căptușită
  • grafica clubului New York Yankees pe partea frontală
  • utilizare versatilă

Specificaţii

Numărul articolului 3311216163
Cod producător 12022145-MDCWHI
Material 100% poliester
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

New Era MLB PACK NEW YORK YANKEES

Preţ: 129,99 Lei