Atenție: Pentru ca e-shop-ul nostru să funcționeze și mai bine, în aceste zile vom trece la un nou sistem. Din acest motiv, predarea produselor la transportator poate dura 3-7 zile, iar pregătirea produselor rezervate la magazin până la 2-3 zile. Mulțumim pentru înțelegere.

New Era MLB 9FIFTY LOS ANGELES DODGERS

Șapcă de club (1413201124)

Descriere

New Era MLB 9FIFTY LOS ANGELES DODGERS

Model de lux, destinat tuturor fanilor clubului Los Angeles Dodgers și nu doar lor - șapcă de club New Era MLB 9FIFTY LOS ANGELES DODGERS cu construcție clasică din șase panouri, orificii cu margine cusută și cozoroc drept. Datorită designului simplu, completat de logo-ul clubului Los Angeles Dodgers pe partea frontală, va completa excelent fiecare outfit. Partea din spate este deschisă și conectată cu curea pentru ajustare. Lasă-te răsfățat cu brandul New Era.
  • construcție clasică din șase panouri cu orificii de aerisire
  • logo Los Angeles Dodgers pe partea din față
  • cozoroc drept
  • S/M = 54,9 cm până la 59,6 cm
  • M/L = 56,8 cm până la 61,5 cm

Specificaţii

Numărul articolului 1413201124
Cod producător 11794589
Material 100% bumbac
Colecţii New Era MLB
Culoare Negru, Alb

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

New Era MLB 9FIFTY LOS ANGELES DODGERS

Preţ: 129,99 Lei