New Era CUFF CHARACTER MICKEY MOUSE

Căciulă copii (1412170698)

Descriere

New Era CUFF CHARACTER MICKEY MOUSE

Căciulă de copii New Era CUFF CHARAKTER MICKEY MOUSE, perfectă pentru toți copii activi. Va fi pe placul fetiței/băiatului tău datorită motivului cu Mickey Mouse. Părinții vor aprecia cu siguranță materialul de calitate, folosit la fabricație, care este tot odată călduros. 

  • logo mare brodat
  • motiv Mickey Mouse
  • material de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1412170698
Cod producător 11794741
Material 100% acril

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

AvenueINEZ

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

WillardLESS

149,99 Lei(53%) 69,99 Lei

LottoADA

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR

New Era CUFF CHARACTER MICKEY MOUSE

Preţ: 64,99 Lei