New Era 9FORTY STAR WARS KIDS

Șapcă copii (1413201034)

În stoc - Informații despre livrare

74,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
94,99 Lei   Economisiți: 20,00 Lei (21 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

New Era 9FORTY STAR WARS KIDS

Oferă stil și copilului tău! Cu această șapcă New Era 9FORTY 9FORTY STAR WARS KIDS, decorată cu logo-ul favoritului Star Wars micul erou va fi în centrul atenției oriunde o va purta. Nu doar că va arăta stilat dar va fi și protejat eficient de soare și, eventual, de vremea nefavorabilă. Oferă micului explorator tot ce este mai bun!

  • cozoroc curbat
  • logo brodat Star Wars
  • logo de brand, aplicat pe partea laterală
  • mărimea kids corespunde circumferinței capului de 48,2 - 49,2 cm

Specificaţii

Numărul articolului 1413201034
Cod producător 80581135
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

New Era 9FORTY STAR WARS KIDS

Preţ: 74,99 Lei