New Era 9FORTY SEAS NEW YORK YANKEES

Șapcă club (1413200822)

Descriere

New Era 9FORTY SEAS NEW YORK YANKEES

Șapcă originală de club NewEra 9FORTY SEAS NEW YORK YANKEES cu croială din cinci panouri, decorată cu logo-ul clubului New York Yankees. Datorită panourilor din plastic și sistemului de ajustare de la spate cu o curelușă de plastic, această șapcă originală este adecvată nu doar pentru purtarea la meciurile echipei, ci și pentru purtarea zilnică la diferite activități. Arată tuturor cu ce club/echipă ți! Fii „in”, fii New Era!
  • croială din cinci panouri cu material tip plasă pe părțile laterale și la spate
  • logo în relief New York Yankees
  • logo mic cu numele mărcii brodat pe partea laterală
  • cozoroc curbat
  • circumferința se poate ajusta datorită curelei de la spate

Specificaţii

Cod producător 80536722
Material 80% acril, 20% lână
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 89,99 Lei 124,99 Lei (28%)

O'NeillLM NEOS TANKTOP

de la 144,99 Lei 279,99 Lei (48%)

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

214,99 Lei 409,99 Lei (47%)

O'NeillMAVERICKS LT

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

adidasPER NO-SH T 6PP

New Era 9FORTY SEAS NEW YORK YANKEES

Preţ: 139,99 Lei