New Era 9FORTY K MINNIE MOUSE

Şapcă de fete (1413200824)

Mărime: YOUTH
YOUTH

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

94,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

New Era 9FORTY K MINNIE MOUSE

Șapcă frumoasă de domnișoare New Era 9FORTY K MINNIE MOUSE cu construcție structurată din șase panouri, care copiază excelent forma capului. Partea din spate se poate ajusta cu ajutorul unei curelușe prevăzute cu velcro. Mica prințesă va aprecia mai ales culoarea roz frumoasă și simbolul șoarecelui Minnie. Model excelent pentru purtare de exemplu la școală sau în parc. Îl poți purta oriunde vei dori să strălucești.
  • construcție clasică din șase panouri cu orificii de aerisire
  • simbol cusut al șoarecelui Minnie Mouse
  • logo New Era brodat pe partea laterală
  • închidere reglabilă la spate, permite o ajustare confortabilă a mărimii
  • mărimea CHILD este adecvată pentru cap cu mărimea 52 cm până 53 cm
  • mărimea YOUTH este adecvată pentru cap cu mărimea de 53,9 cm până la 55,8 cm

Specificaţii

Cod producător 80536737
Material 100% bumbac
Colecţii New Era Comics

Colecţii

New Era Comics


Îl cunoașteți pe misteriosul Batman, puternicul Hulk sau invincibilul Superman? Sunt acești eroi de benzi desenate inspirația voastră nu doar în copilărie, dar și în prezent? Atunci chiar pentru voi este pregătită noua colecție New Era Comics cu eroii din benzile desenate de la DC Comics și Marvel.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Tabel de mărimi

39THIRTY

Șepcile din seria 39THIRTY au partea de sus elastică „stretch fit“ care se adaptează parțial pe forma capului, cozoroc curbat cu opt rânduri de cusături și închidere la spate. Parte de sus dispune de construcție din șase panouri, fiecare prevăzut cu un orificiu de ventilare. Șapca se produce în următoarele mărimi: S/M pentru circumferință de la 54,9 până la 57,7cm și M/L pentru o circumferință de la 57,7 până la 60,6cm.

 

59FIFTY

Șepcile New Era 59FIFTY se adaptează foarte bine pe forma capului. Au parte de sus compusă din șase panouri, fiecare prevăzut cu un orificiu de ventilare, și cozoroc drept cu șase sau opt rânduri de cusături. Șapca se produce în următoarele mărimi: 6 7/8 – 54,5 cm, 7 – 55,8 cm, 7 1/8 – 56,8 cm, 7 ¼ - 57,7 cm, 7 3/8 – 58,7 cm, 7 ½ - 59,6 cm a 7 5/8 – 60,6 cm.

 

TRUCKERKA

Șepcile New Era ,,Truker” sunt șepci cu ajustare clasică, dotate la spate cu plasă și curea de reglare a circumferinței. Cozorocul prelungit și coroana solid structurată oferă acestui model forma tipică, foarte populară în toată lumea.

 

9FORTY

Șepcile New Era 9FORTY se așază perfect pe cap, dotate cu construcție structurată din șase panouri care copiază foarte bine forma capului. Panoul de la spate este deschis și dotat cu o curea reglabilă.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

99,99 Lei(40%) 59,99 Lei

O'NeillLG ONEILL GRAPHIC TANKTOP

34,99 Lei(25%) 25,99 Lei

LoapIKENA

134,99 Lei(48%) de la 69,99 Lei

LottoIV STAR JR L

12,99 Lei(23%) 9,99 Lei

VoxxKOSTÍK 2 PACK

Produse alternative

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

O'NeillBB DAD FIT CAP

124,99 Lei(44%) 69,99 Lei

O'NeillBB STAMPED CAP

119,99 Lei(41%) 69,99 Lei

O'NeillBY STAMPED CAP

119,99 Lei(41%) 69,99 Lei

O'NeillBY STAMPED CAP