New Era 9FORTY CAMO TRUCK NEW YORK YANKEES

Șapcă club (1413200848)

Descriere

New Era 9FORTY CAMO TRUCK NEW YORK YANKEES

Iubim să facem galerie și iubim clubul New York Yankees. Dacă și tu ești fanul lor achiziționează-ți această șapcă nouă New Era 9FORTY CAMO TRUCK NEW YORK YANKEES. Dispune de construcție din cinci părți, panouri din material tip plasă, ajustare din plastic la spate și de cozoroc original. Imprimeul excepțional de camuflaj este un bonus. Model excepțional de brand New Era, care nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat stilat!
  • croială din cinci panouri cu material tip plasă pe părțile laterale și la spate
  • logo-ul clubului Los Angeles Dodgers
  • logo mic cu numele mărcii, brodat pe partea laterală
  • cozoroc curbat
  • circumferința se poate ajusta datorită curelei de la spate

Specificaţii

Cod producător 80536758
Material bumbac, poliester
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 139,99 Lei 329,99 Lei (57%)

O'NeillLM COMPLEX II CARGO SHORTS

284,99 Lei 419,99 Lei (32%)

NikeAIR MAX KANTARA

New Era 9FORTY CAMO TRUCK NEW YORK YANKEES

Preţ: 139,99 Lei