New Era 9FIFTY TEAM CAMO CHICAGO BULLS

Șapcă de club (1413200841)

Descriere

New Era 9FIFTY TEAM CAMO CHICAGO BULLS

Să câștige Chicago Bulls! Dacă și tu ești fanul acestei echipe achiziționează-ți această șapcă de club New Era 9FIFTY TEAM CAMO CHICAGO BULLS. Dispune de construcție clasică din șase panouri cu orificii cu margine cusută, cozoroc drept, logo-ul clubului Chicago Bulls brodat pe partea frontală și de logo mic de brand pe lateral. Model perfect și modern în același timp care va completa excelent fiecare outfit! Fii „in”, fii New Era!
  • construcție clasică din șase panouri cu orificii de aerisire
  • logo-ul clubului Chicago Bulls
  • logo de brand, brodat pe partea laterală
  • cozoroc contrastant
  • închidere cu capse
  • S/M = 54,9 cm până la 59,6 cm
  • M/L = 56,8 cm până la 61,5 cm

Specificaţii

Cod producător 80536718
Material 100% bumbac
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

O'NeillLM FRAME TANKTOP

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Russell AthleticSHORT WITH LOGO

New Era 9FIFTY TEAM CAMO CHICAGO BULLS

Preţ: 179,99 Lei