New Balance

New Balance WL574PH2

Încălțăminte casual damă

(135993)

Cod: 135993

fără evaluare 0x

Produse alternative

469,99 Lei(28 %) 334,99 Lei
469,99 Lei(28 %) 333,99 Lei
499,99 Lei(23 %) 384,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

New Balance WL574PH2

Pantofii pentru femei New Balance WL574PH2 aduc o notă de prospețime și subtilitate. Asigură o amortizare adecvată datorită tălpii intermediare din spumă moale EVA. Talpa consolidată asigură stabilitatea, iar șireturile fixează fiabil piciorul.

  • partea superioară din piele impermeabilă
  • talpă intermediară ENCAP
  • talpă întărită

Specificaţii

Cod produs 135993
Codul furnizorului WL574PH2
Față piele, material textil
Talpă intermediară ENCAP
Talpă cauciuc
Tehnologie NB ENCAP
Colecţii New Balance 574
Culoare Mix

Tehnologii utilizate

NB ENCAP

Nucleul din material moale EVA în combinație cu cadru mai dur din poliuretan oferă amortizare bună, sprijin și stabilitate.    

Colecţii

New Balance 574

Legendari! Tenișii New Balance sunt o adevărată legendă, modelul New Balance 574 fiind realizat încă din anii 1988. De atunci, și-a păstrat în continuare aspectul clasic, având în plus doar mici modificări. Și de aceea sunt o legendă care nu va ieși niciodată din stil.


Îi poți găsi într-un număr infinit de combinații de culori, dar ceea ce rămâne constant este că piciorul tău se va simți întotdeauna excelent, datorită tehnologiei ENCAP® care îmbunătățește amortizarea și durabilitatea. Încălțămintea New Balance se bazează pe aspectul clasic, iar modelul 574 este o dovadă în acest sens.

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL