Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
MOUNTAINPAWS

MOUNTAINPAWS DOG FIRST AID KIT

Trusă de prim ajutor pentru căței Cod: 124876
Vândut
Descriere
Trusa de prim ajutor pentru câini Mountain Paws DOG FIRST AID KIT este foarte compactă, rezistentă la apă și oferă toate elementele ...
Descriere

MOUNTAINPAWS DOG FIRST AID KIT

Trusa de prim ajutor pentru câini Mountain Paws DOG FIRST AID KIT este foarte compactă, rezistentă la apă și oferă toate elementele esențiale de prim ajutor și tratament pentru rănile obișnuite ale unui câine. Nimănui nu-i place gândul ca un câine să se rănească, mai ales atunci când e într-o călătorie lungă. Cu această trusă de prim ajutor vei putea să-ți tratezi rapid câinele înainte de a-l duce la veterinar.

  • carcasă impermeabilă
  • pentru tratarea leziunilor obișnuite
  • foarte compactă
  • buclă pentru prins de curea
  • pachetul include: pensetă, foarfecă, 6 ace de siguranță, bandă microporoasă (1,25 cm x 5 m), pensete pentru căpușe, folie termică (210 x 160 cm), 2 capsule de spălare a ochilor cu apă sterilă (20 ml), 2 bandaje de plastic pentru picioare (12 x 30 cm), 4 pungi pentru excremente, bandaj steril, bandaj (5m), bandaj elastic (5 x 4,5 cm), 4 șervețele igienice de curățare, 2 tampoane sterile (5x5 cm și 10x10 cm), 5 pătrate de tifon (5x5 cm)

Specificaţii

Lățime
9 cm
Înălțime
14 cm
Adâncime
5 cm
Greutate
340 g
Cod produs
124876
Codul furnizorului
81400
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
MOUNTAINPAWS