Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
MONS ROYALE

MONS ROYALE CADENCE TEE W

Tricou funcțional femei Cod: 142078
Vândut
Descriere
Tricoul funcțional pentru femei Mons Royale CADENCE TEE W împletit din fibre extrem de ușoare, de mare calitate Merino Air-con, garantează ...
Descriere

MONS ROYALE CADENCE TEE W

Tricoul funcțional pentru femei Mons Royale CADENCE TEE W împletit din fibre extrem de ușoare, de mare calitate Merino Air-con, garantează rezistență sporită și un efect de uscare rapidă. Proprietățile excelente de termoreglare vor fi apreciate în special în timpul curselor la deal, când trebuie să pedalezi intensiv. Lâna Merino te va încălzi pe timp de iarnă, și îți va oferi un efect răcoritor în zilele călduroase. În acest tricou te vei simți mereu bine. Spatele prelungit (drop tail) oferă o acoperire eficientă a spatelui, chiar și în timpul activităților fizice. Buzunarul de la spate cu fermoar este ideal pentru stocarea lucrurilor de valoare. Lâna Merino a oilor din Noua Zeelandă, nu irită pielea, menține o temperatură optimă și nu miroase urât. Certificatul ZQ garantează respectarea celor mai stricte standarde pentru sustenabilitate și calitate.
  • material Merino Air-Con (fibrele sunt mai rigide, reușind să-și mențină în același timp caracteristicile funcționale și lejeritatea)
  • material cu uscare rapidă
  • proprietăți de termoreglare excelente
  • spate alungit (drop-tail)

Specificaţii

Material
83 % lână merino, 13 % nailon, 4 % elastan
Greutate
140 g/m2
Croială
slim
Buzunare la exterior
da
Greutate
115 g
Cod produs
142078
Codul furnizorului
100328-1165-001
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
MONS ROYALE