Mizuno

Mizuno WAVE EXCEED TOUR 5 CC

Încălțăminte de tenis damă

(125969)

Cod: 125969

fără evaluare 0x

Produse alternative

829,99 Lei(24 %) 629,99 Lei
859,99 Lei(22 %) 669,99 Lei
829,99 Lei(19 %) 669,99 Lei
879,99 Lei(36 %) 559,99 Lei
749,99 Lei(30 %) 519,99 Lei
749,99 Lei(35 %) 484,99 Lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Descriere

Mizuno WAVE EXCEED TOUR 5 CC

Mai rapizi, mai ușori și mai flexibili ca niciodată. Pantofii de tenis Mizuno WAVE EXCEED TOUR 5 CC sunt concepuți pentru jucătorii avansați care caută un model care să reacționeze și să fie flexibil la fiecare mișcare a lor. Acest lucru se datorează noii construcții "bootie" și părții superioare nou concepute cu ajutorul tehnologiei 3D-SOLID. Tehnologia MIZUNO WAVE crește stabilitatea gleznei și distribuie forța de impact. Talpa exterioară DuRubber, extrem de rezistentă, garantează o durată lungă de viață a pantofului.
 • talpa intermediară MIZUNO ENERZY oferă un suport excelent pentru viraje și accelerații rapide
 • noua construcție a părții superioare se adaptează perfect la forma piciorului și se pliază pe mișcările acestuia chiar și în cele mai solicitante poziții
 • noul design 3D-SOLID al părții superioare este mai flexibil și mai rezistent în zonele cele mai solicitate
 • cu 10 g mai ușor decât modelul anterior

Specificaţii

Cod produs 125969
Codul furnizorului 61GC2275
Față material sintetic, material tip plasă
Talpă intermediară Mizuno Wave, Mizuno Enerzy
Talpă cauciuc, X10
Teren zgură
Tehnologie WAVE TECHNOLOGY, X10, Premium INSOCK, D-Flex Groove, POWNCE, ENERZY
Culoare Albastru

Tehnologii utilizate

WAVE TECHNOLOGY

O tehnologie unică care combină două calități esențiale necesare pentru - amortizare și stabilitate.La alergare, corpul este excesiv tensionat și prin urmare este importantă combinația adecvată de ...

X10

X10 este din cauciuc de carbon rezistent, care este plasat la colțul exterior al pintenului osos la talpă, porțiunea cea mai supusă presiunii. Crește rezistența și durabilitatea.

Premium INSOCK

Branț ergonomic, detașabil, care se potrivește foarte bine și ajută la amortizare. Este durabil și confortabil.

D-Flex Groove

Canelurile diagonale D-Flex Groove în zona de mijloc a tălpii permit jucătorului schimbări rapide de direcție și facilitează mișcarea naturală.

POWNCE

ENERZY

MIZUNO ENERZY este spuma specială din talpa intermediară care oferă încălțămintei o senzație confortabilă de necomparat, amortizare și rezistență. este cu 17% mai moale decât materialul folosit ...

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Produse aferente

84,99 Lei(41 %) 49,99 Lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4