Mitas OCELOT 29 x 2,10

Anvelopă bicicletă (5-10967303)

Descriere

Mitas OCELOT 29 x 2,10

Anvelopa Mitas OCELOT 29" x 2,10 este special creată pentru bicicletele de munte electrice. Acest cauciuc pentru bicicleta MTB Ocelot Dynamic este adecvat pentru teren cu dificultate medie și suprafață tare. Pe lângă deplasarea confortabilă această anvelopă MTB pentru electro-bicicletă, oferă rezistență mai bună la pene și deplasare în siguranță datorită tehnologiei E-PROTEC. E-PROTECT creează o țesătură foarte rezistentă pe părțile laterale dotate și cu cablu de oțel (2x2) și strat din cauciuc natural (1,5 mm).
  • SC - OPTIMAL este un amestec de cauciuc cu rezistență ridicată la uzură, care prin echilibrul optim dintre abraziune și durabilitate este adecvată pentru bicicliști de nivel mediu - sportivi amatori și antrenamente
  • anvelopa este testată pentru bicicletă electrică la viteza de 50 km/h (EHK75)

Specificaţii

Cod producător 5-10967303
TPI 29
Dimensiuni anvelopă 29 x 2,10 ETRTO 54 - 622
Amestec OC
Construcţie Dynamic
Tehnologie E-PROTEC
Greutate 970 g
Tehnologie TEXTRA, E-PROTEC

Tehnologii utilizate

TEXTRA

Material cauciucat, foarte dens și extrem de rigid, plasat pe partea laterală și în jurul întregului picior. Elasticitatea sa excelentă si greutatea aproape neglijabilă păstrează proprietăți de tură ...

E-PROTEC

Bară de protecție  din cauciuc cu grosime de aproximativ 1,5 mm, realizat dintr-un amestec special așezat între banda de rulare și scheletul anvelopei roții. Datorită proprietăților sale ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.