Mikasa V345W

Minge de volei (5631008961)

Descriere

Mikasa V345W

Mingea de volei Mikasa V345W este o alegere ideală pentru oricine în vârstă de peste 8 ani. A fost testată după criteriile FIVB și datorită calității sale excepționale a devenit mingea oficială a turneelor ​​de juniori. Stratul exterior este din piele sintetică de mare calitate. Fiecare panou este consolidat separat cu un strat textil, deci este moale și foarte rezistent. Datorită tehnologiei TwinSTLock, atunci când se folosesc fire foarte subțiri la cusut, aproape că nu există nicio șansă de a se desface. Când lovește mingea, jucătorul nu simte tranzițiile panourilor individuale. Designul colorat unic asigură o vizibilitate perfectă a mingii atât pentru jucători cât și pentru public.
  • Mingea oficială a turneelor ​​de juniori cu sigiliul FIVB Inspected
  • tehnologia de construcție a panourilor TwinSTLock
  • efect de ricoșare mai scăzut
  • zbor mai stabil al mingii
  • rezistență foarte bună
  • culori contrastante pentru vizibilitate maximă a mingii

Specificaţii

Numărul articolului 5631008961
Cod producător 6856
Material piele sintetică
Circumferință 65 - 67 cm
Greutate 200 - 220 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

116,99 Lei(14%) 99,99 Lei

MikasaSKV5

164,99 Lei(12%) 144,99 Lei

MikasaMI6412 SV-3

114,99 Lei(13%) 99,99 Lei

MikasaSKV5

114,99 Lei

MikasaVS170W

114,99 Lei

MikasaVS170W

114,99 Lei

MikasaVS170W