Mico LONG SLEEVES MOCK NECK SHIRT WARM SKIN

Lenjerie funcțională bărbați pentru schi (1804000356)

În stoc - Informații despre livrare

239,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
294,99 Lei   Economisiți: 55,00 Lei (18 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Mico LONG SLEEVES MOCK NECK SHIRT WARM SKIN

Lenjerie de schi pentru bărbați Mico LONG SLEEVES MOCK NECK SHIRT WARM SKIN din seria Skintech seamless warm este potrivită pentru schi și alte tipuri de sporturi de iarnă. Dispun de croială îngustă care funcționează ca o a doua piele. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația menținând astfel pielea uscată, inclusiv la activități foarte intense.

  • Seamless technology
  • seria Skintech seamless warm
  • croială îngustă

Specificaţii

Numărul articolului 1804000356
Cod producător IN1840-002
Material 54 % poliamidă, 37 % polipropilenă, 9 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Mico LONG SLEEVES MOCK NECK SHIRT WARM SKIN

Preţ: 239,99 Lei