Mico 3/4 TIGHT PANTS

Lenjerie intimă funcțională (1219028750)

Descriere

Mico 3/4 TIGHT PANTS

Pantaloni de schi pentru femei cu lungime 3/4, de brand Mico - reprezintă un nou nivel de performanță în categoria lenjeriei intime. Sunt confecționați din fibre unice, foarte fine Primaloft silver yarn, care este mai fin ca cașmirul iar datorită compoziției și structurii sale speciale absoarbe transpirația și o transformă în căldură. Această lenjerie intimă oferă o izolație termică perfectă, inclusiv în vreme geroasă extremă și este dotată cu tehnologia FastDrying care garantează că materialul va persista uscat, inclusiv la cele mai exigente activități/performanțe.
  • PrimaloftSeamless technology
  • Fast drying

Specificaţii

Cod producător CM01479_573
Material 56% poliamidă, 40% poliester, 4% elastan
Greutate 197 g/m²
Izolație termică Primaloft

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

569,99 Lei(17%) 469,99 Lei

MicoL/SLEEVES MOCK NECK SHIRT

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

SensorWOOL W

30,99 Lei

ReaperFUKSA

109,99 Lei

WillardDALLAS

Produse alternative