Mango VOLCANO VIP

Cască ski de damă cu vizieră (8743000547)

Descriere

Mango VOLCANO VIP

Cască de schi de calitate primă Mango VOLCANO VIP cu vizieră fotochromatică integrată, care se întunecă în funcție de intensitatea luminii solare. Viziera este dotată cu filtru polarizat PolarVision, care asigură o vizibilitate bună în toate condițiile de iluminare. Datorită sistemului de reglare RUN SYSTEM casca se adaptează perfect capului, oferind astfel confort maxim și siguranță sporită. HARD SHELL - combinație de carcasă exterioară foarte dură din material ABS sau policarbonat și a poliesterului interior, care absoarbe ideal șocurile - rezultatul este o construcție excelentă care oferă protecție maximă la purtare. PROTECȚII MOI DE URECHI - toate modelele de căști Mango dispun de protecții de urechi din material moale, care este conectat direct cu carcasa căștii. Protecția capului nu este nicidecum scăzută și confortul la purtare este foarte sporit. PROTECȚII DE URECHI DETAȘABILE - detașare foarte ușoară a protecțiilor de urechi. Această funcție este foarte practică, mai ales în condiții cu vreme caldă, cu soare. RUN SYSTEM - sistem de fixare universal, cu ajutorul rotiței rotative de ajustare poți ajusta în câteva secunde casca în funcție propria nevoie. Rezultatul este confortul maxim și siguranța sporită. FLEXVISION - datorită acestei tehnologii moderne viziera se adaptează automat condițiilor naturale de lumină. În condiții cu lumină intensă, viziera se întunecă automat și, în întuneric, devine mai luminoasă. Rezultatul este un confort excepțional în timpul schiatului, indiferent de condiții! POLARVISION - vizieră cu filtru polarizat Polarvison, care filtrează lumina reflectată, permițând o viziune clară, inclusiv în vremea însorită. Această proprietate contribuie semnificativ nu doar la sporirea confortului dar și la creșterea siguranței în timpul schiatului. ZERFOG - tehnologie, care scade semnificativ posibilitatea de aburire a vizierei. Astfel și peste vizieră vei avea parte de o vedere excelentă și clară.

 • vizieră: lentile albastre, filtru de categorie S1-2
 • FlexVision fotocromatic
 • efect oglindă
 • 100 % protecție împotriva razelor solare UV
 • protecție împotriva zgârieturilor
 • tratament care previne aburirea ZeroFog
 • burete de protecție
 • cască: protecții moi de urechi
 • sistem de fixare RUN system
 • husă de transport inclusă
 • filtru polarizat PolarVision
 • 18 orificii de ventilație

Specificaţii

Numărul articolului 8743000547
Cod producător 1819890
Construcţie HARD SHELL
Inserție interioară da
Husă de protecție și transport da
Mărime ajustabilă da
Normă EN 1077
Tehnologie HARDSHELL + sistem de fixare RUN
Greutate 530 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(22%) 139,99 Lei

BolleFREEZE

714,99 Lei(22%) 554,99 Lei

ScottLIGHT VEST W'S ACTIFIT PLUS

444,99 Lei(16%) de la 369,99 Lei

LekiSPITFIRE S

Produse alternative

984,99 Lei(15%) 834,99 Lei

ScottSYMBOL 2 PLUS

1 099,00 Lei(39%) 669,99 Lei

CebeFIREBALL

739,99 Lei(19%) 594,99 Lei

AtomicREVENT AMID

1 399,00 Lei(33%) 929,99 Lei

BolleBACKLINE VISOR PHOTOCHROMIC PREMIUM

649,99 Lei(23%) 499,99 Lei

BrikoAMBRA

549,99 Lei(40%) 329,99 Lei

AtomicNOMAD

1 099,00 Lei(15%) de la 929,99 Lei

MangoCUSNA VIP

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

SalomonQUEST W