Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Mango

Mango CUSNA VIP

Cască unisex de ski cu vizieră Cod: 8743000546
Vândut
Descriere
Cască de schi de calitate primă Mango CUSNA VIP cu vizieră fotochromatică integrată, care se întunecă în funcție de intensitatea luminii ...
Descriere

Mango CUSNA VIP

Cască de schi de calitate primă Mango CUSNA VIP cu vizieră fotochromatică integrată, care se întunecă în funcție de intensitatea luminii solare. Datorită sistemului de reglare RUN SYSTEM casca se adaptează perfect capului, oferind astfel confort maxim și siguranță sporită. HARD SHELL - combinație de carcasă exterioară foarte dură din material ABS sau policarbonat și a poliesterului interior, care absoarbe ideal șocurile - rezultatul este o construcție excelentă care oferă protecție maximă la purtare. RUN SYSTEM - sistem de fixare universal, cu ajutorul rotiței rotative de ajustare poți ajusta în câteva secunde casca în funcție propria nevoie. Rezultatul este confortul maxim și siguranța sporită. PROTECȚII MOI DE URECHI - toate modelele de căști Mango dispun de protecții de urechi din material moale, care este conectat direct cu carcasa căștii. Protecția capului nu este nicidecum scăzută și confortul la purtare este foarte sporit. PROTECȚII DE URECHI DETAȘABILE - detașare foarte ușoară a protecțiilor de urechi. Această funcție este foarte practică, mai ales în condiții cu vreme caldă, cu soare. FLEXVISION - datorită acestei tehnologii moderne viziera se adaptează automat condițiilor naturale de lumină. În condiții cu lumină intensă, viziera se întunecă automat și, în întuneric, devine mai luminoasă. Rezultatul este un confort excepțional în timpul schiatului, indiferent de condiții! ZERFOG - tehnologie, care scade semnificativ posibilitatea de aburire a vizierei. Astfel și peste vizieră vei avea parte de o vedere excelentă și clară.
  • vizieră: lentile albastre, filtru de categorie S1-2
  • FlexVision fotocromatic
  • efect oglindă
  • 100 % protecție împotriva razelor solare UV
  • protecție împotriva zgârieturilor
  • tratament care previne aburirea ZeroFog
  • burete de protecție
  • cască: protecții moi de urechi, care se pot detașa
  • sistem de fixare RUN system
  • husă de transport inclusă

Specificaţii

Construcţie
HARD SHELL
Orificii de ventilare
12
Inserție interioară
da
Urechi detașabile
da
Utilizare pentru protecția bărbiei
nu
Husă de protecție și transport
da
Mărime ajustabilă
da
Normă
EN 1077
Tehnologie
HARDSHELL + sistem de fixare RUN
Greutate
530 g
Cod produs
8743000546
Codul furnizorului
1619390
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Mango