Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Madshus

Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL

Schiuri de fond pentru stil clasic Cod: 8216000005
Vândut
Descriere
Construcție ultra-ușoară și talpă de calitate face din aceste schiuri Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL o alegere perfectă pentru ...
Descriere

Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL

Construcție ultra-ușoară și talpă de calitate face din aceste schiuri Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL o alegere perfectă pentru schiorii sportivi. Nucleul de lemn Paulownia Air W core este foarte rezistent și tot odată ultra-ușor. Datorită armăturii cu benzi de carbon talpa își păstrează calitățile în timp, chiar după utilizarea intensivă de câțiva ani. Talpa sportivă P-Tex 2000 absoarbe bine ceara asigurând astfel o alunecare bună, inclusiv în timpul schiatului lung. Geometria schiurilor Ultrasonic din seria de competiții oferă ture sportive, păstrându-și siguranța și stabilitatea la desprindere și în timpul schiatului. Prin integrarea benzii Intellgrip în talpă, învățarea tehnicii schiatului clasic este acum și mai ușoară. Profilul progresiv al benzii, realizat din amestec unic de mohair și nailon asigură o desprindere optimă și o alunecare excelentă în toate condițiile, fără utilizarea cerurilor de urcare. Banda integrată se poate schimba de și este fixată cu ajutorul adezivului topit. Talpa Intelligrip® este soluția reală pentru un schiat ușor și confortabil, în timpul menținerii performanței maxime.

Specificaţii

Stil adecvat
clasic
Duritate
universală
Construcţie
Paulwnia carbon hybrid
Talpă
P-tex 2000 electra / Intellgrip în zona de mijloc
Legături
Rottefella Performance classic
Compatibilitate
NNN
Greutate
1.19 kg
Cod produs
8216000005
Codul furnizorului
N18344+10200338
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Tabel de mărimi
Tabel de mărimi
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Madshus