Lotto VIPER ULTRA IV CLY

Încălțăminte de tenis bărbați (2112014667)

Descriere

Lotto VIPER ULTRA IV CLY

Pantofi de tenis pentru bărbați Lotto VIPER ULTRA IV CLY, foarte atractivi în special datorită manoperei de calitate și designului frumos. Sunt confortabili și au aderență bună.

  • Puntoflex - tehnologie specială care permite piciorului o încovoiere corectă, menținând în același timp o recuperare bună a tălpii la poziția inițială
  • Enerturn oferă o amortizare mai bună a șocurilor - material de sistem cu densitate mai mare care înlătură energia negativă a șocurilor și întoarce înapoi energia acumulată prin propulsie.Heel Control - este un set de elemente tehnice în structura pantofilor care oferă sprijin adecvat și fixare bună a călcâiului.
  • FAS (noha Arch Support) este stabilizator media care oferă o bună elasticitate la torsiune

Specificaţii

Cod producător T3325
Față nailon, poliuretan
Talpă intermediară EVA Enerturn
Talpă cauciuc, Puntoflex, Heel Control
Teren zgură
Tehnologie Puntoflex, Heel Control, Foot Arch Support, Longlast 40, Enerturn

Tehnologii utilizate

Puntoflex

Tehnologia specială care permite piciorului elasticitatea în mod corespunzător, aducând în același timp talpa înapoi la poziția inițială.

Heel Control

Heel Control este un ansamblu de elemente tehnice în structură, care asigură sprijin adecvat și fixare bună a călcâiului.

Foot Arch Support

Sistemul Arch Support este un stabilizator median, care oferă elasticitate bună la torsiune.

Longlast 40

LongLast 40 este un compozit special de cauciuc cu o rezistență ridicată la abraziune. Asigură durabilitatea tălpii pe toate suprafețele.

Enerturn

Enerturn, oferă o absorbție mai bună a impactului. Sistemul de materiale cu densitate mai mare, disipează forța impactului negativ și returnează mai multă energie stocată înapoi în propulsie.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

181,99 Lei 304,99 Lei (40%)

HeadSpark Pro

15,99 Lei 26,99 Lei (40%)

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

69,99 Lei 119,99 Lei (41%)

LottoAYDEX IV TEE

74,99 Lei 129,99 Lei (42%)

LottoSPACE II BERMUDA

Produse alternative

199,99 Lei 384,99 Lei (48%)

LottoVIPER ULTRA IV SPD

199,99 Lei 359,99 Lei (44%)

LottoULTRASPHERE II ALR

359,99 Lei 479,99 Lei (25%)

AsicsGEL-CHALLENGER 9 INDOOR

139,99 Lei 279,99 Lei (50%)

LottoT-TOUR X 600