MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Lotto URSULA V BRA PAD SML W

Sutien sport damă (1352007692)

Descriere

Lotto URSULA V BRA PAD SML W

Bustieră sport funcțională pentru femei Lotto URSULA V BRA PAD SML, confecționată din materiale respirabile, foarte confortabile, ideală pentru antrenamentele fitness sau de ce nu, la plimbarea în parc. Model confortabil cu croială peste cap și sprijin ușor.

 • marginea inferioară este elastică
 • bretele ajustabile
 • suport redus

Specificaţii

Numărul articolului 1352007692
Cod producător T2181
Material 92% nylon, 7% elastan, 1% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 10:27 16. 4. 2019

  Anonim

  Buna ziua, bustiera "Lotto URSULA V BRA PAD SML W" are bureti? Multumesc

  Reacţie

  • 10:59 16. 4. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de aceste informații. Singurele informații oferite de către producător sunt cele afișate pe pagina articolului, în descrierea acestuia. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

LottoVABENE TOP BS PRT 1 PL

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoVABENE PLUS W II TOP MEL SML

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

KlimatexLAURA

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

KappaAUTHENTIC BESUNNY