MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Lotto SPEEDRUN W II TEE PRT PL

Tricou sport damă (1383005360)

Descriere

Lotto SPEEDRUN W II TEE PRT PL

Tricoul pentru femei Lotto SPEEDRUN W II TEE PRT PL oferă confortul necesar în timpul antrenamentelor de alergare. Materialul funcțional evacuează rapid transpirația de la piele și este plăcut la atingere. Nu lipsesc elementele reflectorizante care te fac mai vizibilă.
  • mâneci scurte
  • croială mulată
  • material cu uscare rapidă
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1383005360
Cod producător 213216-1CL
Material 100 % poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoDINAMICO W II TEE PL

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikePACER TOP HZ W

89,99 Lei(40%) de la 53,99 Lei

LottoDARLA

89,99 Lei(30%) 62,99 Lei

LottoSPEEDRUN W II TEE PL

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

LottoSMART W TEE PL

Lotto SPEEDRUN W II TEE PRT PL

Preţ: 62,99 Lei