Lotto SOLISTA 700 III FG JR

Ghete de fotbal pentru copii (2135015418)

Descriere

Lotto SOLISTA 700 III FG JR

Ghetele de fotbal pentru copii Lotto SOLISTA 700 III FG JR au fața din material sintetic rezistent și talpa FG potrivită pentru gazon natural. Cuiele amplasate strategic îmbunătățesc tracțiunea și asigură stabilitate în cazul schimbării bruște a mișcării. Construcția tălpii Puntoflex® crește flexibilitatea în partea din față a tălpii.
  • față rezistentă
  • Puntoflex® permite îndoirea corectă a labei piciorului, păstrând flexibilitatea mare a tălpii și întoarcerea ușoară în poziția inițială
  • logo lateral

Specificaţii

Numărul articolului 2135015418
Cod producător 2116335XJ
Față material sintetic
Talpă FG pentru aderență maximă pe o suprafață cu iarbă
Tehnologie Puntoflex

Tehnologii utilizate

Puntoflex

Tehnologia specială care permite piciorului elasticitatea în mod corespunzător, aducând în același timp talpa înapoi la poziția inițială.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.