Lotto PROXIMA II FG JR

Ghete de fotbal copii (R5834)

Produse alternative

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

LottoMAESTRO 700 FG JR

279,99 Lei(23%) 214,99 Lei

NikeJR PHANTOM VENOM ACADEMY FG

249,99 Lei(20%) 199,99 Lei

NikeJR SUPERFLY 7 CLUB FG/MG

Descriere

Lotto PROXIMA II FG JR

Ghete fotbal pentru copii Lotto PROXIMA II FG JR, care sunt destinate în primul rând pentru antrenament și meciuri ocazionale. Talpa FG este potrivită pentru o suprafață de gazon natural, care poate fi ușor umed.

  • Puntoflex - tehnologia specială care permite piciorului elasticitatea în mod corespunzător, aducând în același timp talpa înapoi la poziția inițială

Specificaţii

Numărul articolului R5834
Cod producător R5834
Față material sintetic
Talpă intermediară EVA
Talpă FG - oferă aderență maximă și accelerare pe gazonul natural
Tehnologie Puntoflex

Tehnologii utilizate

Puntoflex

Tehnologia specială care permite piciorului elasticitatea în mod corespunzător, aducând în același timp talpa înapoi la poziția inițială.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

LottoTWISTER FB700 HG

31,99 Lei(37%) de la 19,99 Lei

LottoSOCK TEAM

54,99 Lei(16%) 45,99 Lei

LottoSHORT DELTA JR