Lotto MEDA

Sandale de bărbați (2272021481)

Descriere

Lotto MEDA

Sandale de bărbați Lotto MEDA, adecvate pentru purtare zilnică și la drumeții ușoare, realizate în perioada verii. Dispun de 3 benzi velcro pentru o încălțare ușoară și tot odată o adaptare perfectă pe picior. Suprafața feței este realizată din microfleece pentru confort sporit la purtare, inclusiv pe piciorul gol.
  • fixare cu 3 benzi velcro
  • branț din microfleece
  • greutatea indicată este pentru mărimea 41 EU

Specificaţii

Numărul articolului 2272021481
Cod producător S19MEDA-1
Față textil, năbuc
Talpă intermediară TPR (cauciuc termoplastic)
Talpă TPR (cauciuc termoplastic)
Greutate 314 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(45%) 89,99 Lei

LoapSUMMIC

199,99 Lei(60%) 79,99 Lei

ReebokTRAIL SERPENT IV

359,99 Lei(34%) 234,99 Lei

ColumbiaSALERNO

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

CrossroadMASAI

129,99 Lei(62%) 48,99 Lei

AcerEINO