Lotto MARIA

Sandale de damă (2273019514)

Descriere

Lotto MARIA

Sandale de timp liber pentru femei Lotto MARIA, realizate în design elegant, adecvate pentru folosire în natură sau în oraș. Fixarea cu 3 benzi velcro oferă o încălțare ușoară și tot odată o adaptare perfectă a încălțămintei pe picior. Fața este realizată din piele pentru confort sporit la purtare, inclusiv pe piciorul gol.
 • fixare cu 3 benzi velcro
 • branț din piele
 • greutatea indicată este pentru mărimea 37 EU

Specificaţii

Cod producător S19PEG428
Față piele, material textil
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Greutate 200 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 10:59 2. 9. 2019

  Ioana

  Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea sa imi indicati lungimea brantului pentru acest model, la marimile 37 si 38. Cum produsul nu are ghid de marimi, imi este imposibil sa imi dau seama ce marime ar trebui sa imi comand, piciorul meu avand 23,5 cm. Multumesc!

  Reacţie

  • 10:49 3. 9. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate în cadrul acestui articol, producătorul nu ne-a oferit o tabelă de mărimi. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

289,99 Lei(29%) 204,99 Lei

O'NeillFW BATIDA BEADS SANDAL

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

LoapLANNEA W

199,99 Lei(60%) 79,99 Lei

AvenueBERGEN

199,99 Lei(60%) 79,99 Lei

AvenueARNINGE

189,99 Lei(28%) 134,99 Lei

O'NeillFW BRAIDED DITSY PLUS