Lotto LOTTIE

Costum de baie fete (1254031136)

Descriere

Lotto LOTTIE

Costum de baie pentru fete Lotto LIZIE, confecționat din material confortabil. Sutienul dispune de cupe triunghiulare. Mărimea se poate regla cu ajutorul curelei ajustabile. Fixare pe spate se realizează cu ajutorul cataramei de plastic.

  • material cu uscare rapidă
  • curea ajustabilă în partea din spate a gâtului
  • chiloți cu croială clasică

Specificaţii

Cod producător SWKS992LOTTIE
Material 80% nailon, 20% elastan
Căptușeala 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

AressSABINA

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

ArenaG REN TWO PIECES

139,99 Lei(50%) 69,99 Lei

AxisDVOJDÍLNÉ PLAVKY

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

ArenaFANTASY JR BANDEAU

144,99 Lei(37%) 89,99 Lei

O'NeillPG OCEANO TRIANGLE BIKINI