Lotto LESIE

Costum de baie damă (1253056623)

Descriere

Lotto LESIE

Costum de baie din două piese pentru femei Lotto LESIE, realizat în design atractiv. Sutienul dispune de cupe triunghiulare și se fixează cu șnururi la spate și gât. Chiloții dispun de croială clasică.

  • material cu uscare rapidă
  • cupe cu formă triunghiulară
  • sutienul se leagă la ceafă și la spate

Specificaţii

Cod producător SWFD962LESIE
Material 80% nailon, 20% elastan
Căptușeala 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

214,99 Lei(41%) 124,99 Lei

AxisCOSTUM DE BAIE DAMĂ

139,99 Lei(50%) 69,99 Lei

LottoNATYA

234,99 Lei(53%) 109,99 Lei

O'NeillPW CAPRI BONDEY MIX BIKINI

214,99 Lei(25%) de la 159,99 Lei

NikeSOLID