Lotto LESIE

Costum de baie damă (SWFD862)

Produse alternative

194,99 Lei(48%) 99,99 Lei

O'NeillPW MOLDED HALTER

109,99 Lei(54%) 49,99 Lei

AressZITA

194,99 Lei(69%) 59,99 Lei

O'NeillPW MOLDED WIRE BANDEAU TOP

Descriere

Lotto LESIE

Costum de baie din două piese pentru femei Lotto LESSIE, format din sutien cu croială triunghiulară și din slip clasic. Pentru fixare sigură dispune de șnur care se poate lega la ceafă și spate. Materialul confortabil și imprimeul elegant de pe toată suprafața, cu siguranță o să vă încânte. Bucurați-vă de vară cu stil, la un preț avantajos.

  • sutien cu croială clasică, triunghiulară
  • slip clasic
  • sutienul se leagă la ceafă și la spate

Specificaţii

Cod producător SWFD862
Material 80% nailon, 20% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

64,99 Lei(52%) 30,99 Lei

LottoMOOREA NOVA VIII W

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

LottoPOLO STC PQ W