Lotto BRISA

Colanți de fete fitness (1273000186)

Descriere

Lotto BRISA

Colanți pentru fete Lotto BRISA adecvați pentru antrenamente de fitness sau alte activități sport. Sunt pantaloni sport confecționați din material confortabil, ușor elastic, care își menține forma în timp. Lungime trei sferturi, imprimeu pe toată suprafața și talie elastică.
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • etichetă interioară pentru nume

Specificaţii

Numărul articolului 1273000186
Cod producător TKE995BRISA
Material fustă 86% poliester, 14% elastan
Material 88% poliester, 12% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

AxisFITNESS 3/4 GIRL COLANȚI

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikeNP WM TGHT PRINT WZ G

79,99 Lei(37%) 49,99 Lei

LottoAMBRA

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

KlimatexBRINI