Lotto AARON III TEE

Tricou de bărbați (S3477)

Produse alternative

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

LottoTEE LOSANGA PLUS JS

409,99 Lei(31%) 279,99 Lei

Under ArmourPERPETUAL GRAPHIC SS

294,99 Lei(27%) 214,99 Lei

IcebreakerSPECTOR SS CREWE PYRENEES

74,99 Lei(52%) 35,99 Lei

LottoSUPRA TEE JS

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoATHLETICA CLASSIC TEE JS

Descriere

Lotto AARON III TEE

Tricou de bărbați Lotto AARON III TEE confecționat din material foarte plăcut, datorită cărui vă veți simți foarte confortabil. Este adecvat pentru purtarea în timpul liber.
  • imprimeu mare pe piept

Specificaţii

Numărul articolului S3477
Cod producător S3477
Material 60% bumbac, 40% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.