Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
65x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ZAPRA

Costum iarnă copii Cod: 1174010363
Vândut
Descriere
Acum poți lăsa copii să se bucure de maxim de zăpadă. Costumul Loap ZARRA este impermeabil permițând astfel copiilor să se joace cu zăpada o ...
Descriere

Loap ZAPRA

Acum poți lăsa copii să se bucure de maxim de zăpadă. Costumul Loap ZARRA este impermeabil permițând astfel copiilor să se joace cu zăpada o durată mai lungă de timp. Pelicula Drytech este rezistentă la apă, astfel costumul nu se va uda atât de ușor. ZARRA este de asemenea respirabilă pentru a oferi confort la purtare micilor exploratori. Materialul Stormex garantează evacuarea transpirației de la corp. Astfel copii nu vor răci în timpul distracțiilor/ jucatului de afară. Recomandăm ca la purtare copii să poate sub acest costum un tricou termo sau un hanorac fleece. Asta pentru garanția confortului maxim la purtare. Produs original, dotat cu căptușeală confortabilă din umplutură izolatoare Polytherm pentru confort termic sporit. Mânecile se pot ajusta la încheietura mâinii pentru protecție eficientă de zăpadă.
Excelente sunt, de asemenea, benzile din partea de jos, care se trag peste picioare. Rezultatul - pantaloni stabili pe corp, indiferent de activitate. Acest costum este dotat cu un buzunar și glugă fixă. Datorită elementelor reflectorizante copii vor fi mai vizibili în condiții cu vizibilitate redusă.
  • elemente reflectorizante
  • glugă integrată
  • fermoar acoperit la bărbie
  • 1 buzunar
  • material rezistent la apă

Specificaţii

Material
100% poliester, Stormex
Respirabilitate
3.000 g/m²/24h
Căptușeala
100% poliester, Taffeta
Coloană de apă
3 000mm
Tehnologie
DryTech , Polytherm , Stormex
Cod produs
1174010363
Codul furnizorului
L7100-E21X
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 65
Evaluări
Despre brand
Loap