Loap USITA

Pantaloni sport damă (SFW1825-V21V)

Produse alternative

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

HeadMONTEPA

359,99 Lei(38%) 219,99 Lei

ALPINE PROHIRUKA 2

309,99 Lei(32%) 209,99 Lei

LoapLYCCI

349,99 Lei(28%) de la 249,99 Lei

HannahMARLEY II

269,99 Lei(66%) 89,99 Lei

Hi-TecLADY ALVARO

Descriere

Loap USITA

Pantaloni ușori sport de femei Loap USITA, confecționați din material funcțional softshell. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația de la corp, este elastic și respirabil. Model original, ideal pentru purtare zilnică și la activități fizice mai exigente. Talia elastică care se poate ajusta și cele două buzunare practice, prevăzute cu fermoar sunt o indispensabilitate.   

  • material bi-elastic și respirabil
  • se pot purta pe toată durata anului

Specificaţii

Numărul articolului SFW1825-V21V
Cod producător SFW1825-V21V
Material 92% poliester, 8% elastan
Greutate 180 g/m²
Tehnologie SOFTSHELL NO MEMBRANE

Tehnologii utilizate

SOFTSHELL NO MEMBRANE

SOFTSHELL NO MEMBRANE este un material funcțional elastic de nouă generație cu durabilitate suficientă în condiții climatice și meteorologice nefavorabile. Softshell-ul fără membrană este mai ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.