Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
105x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap URMELI

Fustă călduroasă damă Cod: 116347
Vândut
Descriere
Fusta sport Loap URMELI din fleece izolată termic este confecționată din TECNOSOFT, material cu o greutate mai mică, de 185 g/m? - material ...
Descriere

Loap URMELI

Fusta sport Loap URMELI din fleece izolată termic este confecționată din TECNOSOFT, material cu o greutate mai mică, de 185 g/m? - material funcțional flexibil, cu o durabilitate și o izolare termică adecvate în condiții meteorologice și climatice nefavorabile. Întreaga parte din față și din spate a fustei este izolată cu fleece, care face parte din structura durabilă STORMEX Ultrasonic (100% poliester, fleece). Fusta funcțională hibridă cu efect de încrețire 3D are o croială clasică, cu talie semielastică. Se închide cu un cârlig și fermoar cu glisiere pe ambele părți, iar marginea inferioară nu se ajustează. Este stratul ideal pentru îmbrăcămintea de drumeție și va ține de cald din toamnă până în primăvară, chiar și la schi fond și în timpul activităților de agrement.

  • material funcțional
  • stratul ideal pentru hainele de drumeție - ține cald din toamnă până primăvara, pe schiurile de fond și în timpul activităților de agrement
  • modelul din imagine are 170 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
92 % poliester, 8 % elastan (Tecnosoft)
Material 1
100 % poliester (Stormex)
Greutate
185 g/m²
Izolație termică
fleece
Tehnologie
Stormex , Technosoft
Cod produs
116347
Codul furnizorului
SFW2136-V24V
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 105
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap