Loap TUNDRA

Geacă lungă iarnă (1192005616)

Descriere

Loap TUNDRA

Geacă de iarnă pentru femei Loap TUNDRA cu glugă practică și fermoar principal acoperit, dotat cu protecție în partea de sus, ceea ce previne iritarea bărbiei. Materialul exterior este Stormex pentru protecție mai bună în condiții cu vreme nefavorabilă, iar umplutura este Polytherm pentru confort termic sporit. Cu siguranță matlasarea deosebită ți-a atras atenția.

  • căptușeală din material fleece
  • material superior Stormex
  • material cu umplutură Polytherm

Specificaţii

Cod producător CLW18104-V21V
Material 100% poliester
Izolație termică 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2x
Tehnologie Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

274,99 Lei(49%) 139,99 Lei

LoapASALA

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

StarlingNICOLE

109,99 Lei

LoapRAKELX

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

ProgressELLA HZ

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

LoapGAILA

Produse alternative