Loap TRAIL 15

Rucsac ciclism (BB1719-L34G)

Descriere

Loap TRAIL 15

De acest rucsac pentru ciclism Loap TRAIL 15 te vei putea bucura la excursii cicliste, excursii sau drumeții ușoare. Materialul Bulltech este durabil, rezistent la uzură și garantează că produsul își va menține un timp îndelungat aspectul original. Mai mult, este tratat cu peliculă rezistentă la apă. Dispune de sistem AFS la spate care va avea grijă de circulația corectă a aerului la spate și consolidează zona din spate a rucsacului. Bretelele sunt capitonate și dispun de formă ergonomică pentru confort maxim la purtare. Cureaua la piept este o indispensabilitate. Produs original, în care puteți stoca toate lucrurile necesare. În afară de buzunarul principal, rucsacul are și două buzunare laterale din material tip plasă, două buzunare frontale cu fermoar, un buzunar interior, situat în compartimentul principal și posibilitatea de stocare a bidonului de hidratare, ceea ce înseamnă că poți bea printr-un tub în timp ce mergi pe bicicletă sau pe jos.
  • bretele de umăr cu formă ergonomică
  • buzunare practice
  • buzunar pentru rezervor de hidratare
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător BB1719-L34G
Material BullTech, 420RS Diamond
Capac / Fermoar fermoar
Număr de compartimente 1
Centură la talie da
Curea la piept da
Lățime 27 cm
Înălțime 44 cm
Volum 15 l
Greutate 330 g
Greutatea admisă 5 kg
Tehnologie AFS

Tehnologii utilizate

AFS

AFS - AIR FLOW SYSTEM este cel mai eficient sistem fix pentru rucsaci cu volum mai mic. Sistemul de susținere AFS oferă rucsacilor o stabilitate de neegalat pe spate și permite circulația totală ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

47,99 Lei

JunsdJS221A

114,99 Lei

NikeRUN SS GX

69,99 Lei 109,99 Lei (36%)

LottoMILO

59,99 Lei

RuntoREACH

Produse alternative

144,99 Lei 214,99 Lei (32%)

LoapTOPGATE

234,99 Lei

RuntoTOUR

269,99 Lei 299,99 Lei (10%)

SalomonTRAIL 20

159,99 Lei 269,99 Lei (40%)

RuntoHYDROBAG

124,99 Lei 134,99 Lei (7%)

ArcoreSPEEDER 10