Loap TIRANE

Geacă lungă damă (1167042469)

Descriere

Loap TIRANE

Geacă pentru femei Loap TIRANE, cu croială mai lungă, design modern, guler asimetric, fermoar contrastant și curea elastică. Este confecționată din material TECNOSOFT, care este foarte plăcut la atingere. Printre avantajele țesăturilor utilizate la stratul exterior și cel interior se numără respirabilitatea, absorbția minimă a apei și greutatea redusă. Este rezistentă la apă pentru confort sporit la purtare. Gulerul mai gros învăluie perfect gâtul pentru a vă proteja de vântul rece și zăpadă. În această geacă originală vă veți încălzi rapid, asta datorită umpluturii ușoare din fibre tubulare POLYTHERM. Pentru că dispune de mâneci lungi și talie ajustabilă căldura va fi menținută în interior fără să se risipească. Este adecvată pentru plimbări zilnice în oraș.
  • material confortabil Technosoft
  • guler asimetric
  • aspect modern
  • tratament pentru rezistență la apă
  • adecvată pentru purtare zilnică

Specificaţii

Cod producător CLW1687-V20X
Material 100% poliester
Tehnologie Technosoft, Polytherm

Tehnologii utilizate

Technosoft

Țesătură ușoară din microfibră de poliester care este prevăzută cu un strat DryTech sau în loc de acest strat este laminată membrana Aqua Pro Plus. Confortul este asigurat de proprietățile ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

Evaluare în total

0

Evaluare produse

0
0
0
0
0

Aveți acest produs? Împărtășiți experiențele d-voastră!

Adaugă opinia

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.

Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 159,99 Lei 324,99 Lei (50%)

LoapSERENE

39,99 Lei 49,99 Lei (20%)

WillardPRUE

139,99 Lei 209,99 Lei (33%)

KlimatexNIKOL

149,99 Lei 209,99 Lei (28%)

LoapGIZELE

Produse alternative

469,99 Lei 939,99 Lei (50%)

O'NeillLW RELAXED PARKA

de la 479,99 Lei 994,99 Lei (51%)

ColumbiaSALCANTAY CASUAL MID JACKET

239,99 Lei 419,99 Lei (42%)

LottoELISA

249,99 Lei 404,99 Lei (38%)

LoapTRIXI

374,99 Lei 469,99 Lei (20%)

NorthfinderKIRSTIE

259,99 Lei

WillardMAJA