Loap SMART

Încălțăminte de apă pentru copii (2244000312)

Descriere

Loap SMART

Pantofi de apă pentru copii Loap SMART care protejează excelent piciorul copilului de pietrele ascuțite și de alte elemente de risc, situate pe fundul apei. Model original, conceput din neopren și material tip plasă, cu talpă din cauciuc termoplastic.
  • materialul tip plasă accelerează uscarea pantofului
  • buclă la spate pentru încălțare mai ușoară

Specificaţii

Numărul articolului 2244000312
Cod producător GSU1844-L45N
Față neopren, material tip plasă
Talpă TPR (cauciuc termoplastic)

Evaluare

3.3

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
1
0
1
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
jenica ciobanu
23:00 19. 6. 2018
Evaluare:

Am achiziționat 2 , unul măsura 29 si celălalt măsura 34. Se simte și așează foarte bine pe picior, combinația cu verde foarte reușită. Un produs foarte bun la un preț accesibil. Mulțumesc frumos!

Te-a ajutat evaluarea?
Dora Maria Vîrtic
14:28 22. 6. 2018
Evaluare:

Am cumpărat mărimea 26, dar îi sunt mici băiețelului meu. Tălpicul măsoară 16 cm, nicidecum 17 din descrierea dvs. Vă rog revizuiți mărimile, se pot măsura după tălpic. În rest sunt ok pentru purtat o vară ;-).

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

27,99 Lei

AressBEVIS

45,99 Lei(39%) 27,99 Lei

LoapSHARK KID

23,99 Lei

AressBART

23,99 Lei

MitonBAHAMA

34,99 Lei

AressBENKAI

36,99 Lei

AressBIMBO