Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap QWARO

Hanorac copii Cod: 134347
Vândut
Descriere
Hanoracul funcțional pentru bărbați Loap QWARO are o croială clasică cu glugă, mâneci și tiv inferior elastice. Este confecționat din ...
Descriere

Loap QWARO

Hanoracul funcțional pentru bărbați Loap QWARO are o croială clasică cu glugă, mâneci și tiv inferior elastice. Este confecționat din material funcțional LIGHTECH (100% poliester) - fleece de grosime medie cu un singur strat. Are o țesătură structurată pe suprafața exterioară și pluș pe partea din interior. Hanoracul este elastic și confortabil de purtat, își menține forma foarte bine, se usucă repede și nu se șifonează. Gluga are o margine elastică, care se așază excelent pe cap. Fermoarul reflexiv are o protecție pentru protejarea bărbiei. La capătul mânecilor există găuri practice pentru degetul mare, astfel încât puloverul să se așeze mai bine de corp, iar zăpada sau vântul să nu aibă șansa de a ajunge la interior. Acest pulover cu o capacitate medie de încălzire, cu o greutate de 300 g/m? are două buzunare ascunse, cu fermoar pe părțile laterale. Copilul tău îl va iubi imediat și îl va purta cu plăcere la schi, drumeții, școală sau în timp liber.

.

  • material funcțional și elastic
  • fermoar acoperit la bărbie
  • a se spăla la 30°C fără balsam de rufe

Specificaţii

Material
100 % poliester (Lightech)
Greutate
300 g/m²
Croială
regular
Buzunare la exterior
2
Tehnologie
LIGHTECH
Cod produs
134347
Codul furnizorului
OLK2112-K91XJ
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap