Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap PELLE

Tricou termo bărbați Cod: 134761
Vândut
Descriere
Tricoul termo cu mânecă lungă pentru bărbați Loap PELLE are croială mulată și material funcțional cu uscare rapidă. Mâneca raglan și ...
Descriere

Loap PELLE

Tricoul termo cu mânecă lungă pentru bărbați Loap PELLE are croială mulată și material funcțional cu uscare rapidă. Mâneca raglan și cusăturile plate oferă libertate maximă de mișcare - proprietăți pe care le vei aprecia în special în timpul purtării îndelungate, Spatele este ușor extins pentru un confort sporit în timpul activităților mai solicitante în aer liber. Gramajul tehnic (210 g/m²) și elasticitatea sporită a materialului SOFTECH (100 % polieste mesh) îți vor asigura confortul termic, iar capacitatea de uscare rapidă și cea de eliminare eficientă a transpirației, te menține uscat permanent. De asemenea, nu se șifonează și este rezistent la pete. Este tratat antibacterian, ceea ce împiedică dezvoltarea bacteriilor, neutralizează mirosurile neplăcute și prelungește durata de viață a materialului. Acest tricou tehnic care se mulează perfect pe corp, este stratul de bază ideal pentru schi, outdoor și turism, din toamnă până în primăvară.

  • tratament antibacterian
  • material elastic
  • croială slim

Specificaţii

Material
100 % poliester (Softech)
Greutate
210 g/m²
Croială
slim
Tehnologie
SOFTECH
Cod produs
134761
Codul furnizorului
TLM2111-L08XI
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap