Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 10
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ORRY

Pantaloni schi bărbați Cod: 134378
Vândut
Descriere
Pantalonii de schi pentru bărbați Loap ORRY au cusături lipite, o coloană de apă de 5000 mm și respirabilitate 5000g/m2/24h. Datorită ...
Descriere

Loap ORRY

Pantalonii de schi pentru bărbați Loap ORRY au cusături lipite, o coloană de apă de 5000 mm și respirabilitate 5000g/m2/24h. Datorită membranei impermeabile și respirabile AQUA PRO elimină eficient și rapid transpirația de pe corp, deci întreaga zi pe pârtie asigură confort și lejeritate. Materialul exterior STORMEX este rezistent împotriva zăpezii, a ploii și a vântului. Sunt dotați cu inserții foarte respirabile și elastice (80% nailon, 20% poliester/Oxford, 100% poliester), care împiedică acumularea de abur în interior și garantează libertate de mișcare. Umplutura caldă este realizată din fibre tubulare POLYTHERM (100% poliester), care excelează în ceea ce privește memoria formei. Se adaptează excelent pe corp și oferă rapid confort termic. Căptușeala este confecționată 100% din poliester. Protecția manșetei inferioare este întărită cu material Oxfort (100% poliester). Acești pantaloni de schi monocromi, cu croială clasică, sunt reglabili în talie (cu Velcro, capsă și cârlig) au două buzunare mai jos cu fermoare impermeabile, în care poți pune confortabil mâinile chiar și atunci când porți o geacă de schi și stai jos (de exemplu, pe telescaun). Pe laterale sunt dotați cu bucle pentru prinderea gecii de schi sau a centurii de protecție împotriva pătrunderii zăpezii. Pe partea interioară a coapsei are ventilație din plasă cu fermoar, care împiedică pătrunderea zăpezii pe sub pantaloni în cazul unei căderi în zăpadă. Manșetele elastice au silicon antiderapare, bucle de fixare și margine cu benzi velcro. Recomandăm combinarea acestor pantaloni impermeabili de iarnă cu geaca de schi ORLANDO și cu o geacă termică funcțională.

  • material rezistent la apă
  • elimină transpirația
  • fibră călduroasă
  • modelul din imagine are 183 cm înălțime și poartă mărimea M

Specificaţii

Material
100 % poliester (Stormex)
Căptușeală
100 % poliester taffeta
Croială
regular
Izolație termică
100 % poliester (Polytherm)
Membrană
Aqua Pro
Coloană de apă
5.000mm
Respirabilitate
5.000g/m2/24h
Zone de ventilație
cu fermoar
Buzunare la exterior
2
Ventilație
cu fermoar
Tehnologie
Aqua Pro , Polytherm , Stormex
Cod produs
134378
Codul furnizorului
OLM2121-V24V
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap