Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
9x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ORKA

Geacă de schi copii Cod: 1503017762
Vândut
Descriere
La această geacă de ski Loap ORKA copiii d-voastră vor zburda pe pârtie. Această geacă sport este de asemenea, adecvată și pentru cei care ...
Descriere

Loap ORKA

La această geacă de ski Loap ORKA copiii d-voastră vor zburda pe pârtie. Această geacă sport este de asemenea, adecvată și pentru cei care doar se joacă în zăpadă sau merg la săniuș. Jacheta protejează fiabil împotriva vântului puternic și ploii, datorită tehnologiei speciale Stormex si peliculei Drytech rezistentă la apă, care are coloana de apă de 5.000mm. Pentru ca copiii să se simtă în permanență confortabili, această geacă originală dispune de umplutură din fibre tubulare POLYTHERM. Dacă geaca a fost împachetată în geantă, imediat revine la forma inițială. Ca o geacă adevărată de schi dispune de fustă de protecție ORKA și tiv ajustabil în partea de jos, care se poate ajusta confortabil atunci când este necesar. La fel și mânecile, se pot ajusta datorită terminaților cu benzi velcro. Gluga este fixă, pregătită să ofere confort când vremea devine nefavorabilă.
  • material rezistent
  • terminația mânecilor este ajustabilă
  • manșete de protecție la mâneci
  • glugă practică

Specificaţii

Material
100% poliester
Coloană de apă
5.000mm
Respirabilitate
5.000g/m²/24h
Tehnologie
DryTech , Polytherm , Stormex
Cod produs
1503017762
Codul furnizorului
L6113-J53J
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 9
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap