Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 13
12x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ORISINO

Geacă de schi bărbați Cod: 143669
Vândut
Descriere
Geaca de schi pentru bărbați Loap ORISINO are cusăturile critice etanșe. Ventilarea cu fermoar și membrana respirabilă AQUA PRO elimină ...
Descriere

Loap ORISINO

Geaca de schi pentru bărbați Loap ORISINO are cusăturile critice etanșe. Ventilarea cu fermoar și membrana respirabilă AQUA PRO elimină rapid și eficient transpirația, asigurând climatul uscat și confortabil pe toată durata de purtare. Materialul durabil și rezistent la apă STORMEX este echipat cu segmente elastice și respirabile în partea superioară a gecii, astfel nu permite acumularea excesului de căldură. Căptușeala din 100% poliester taffeta, este finisată la spate cu tricot din catifea, foarte plăcut la purtare. Umplutura acesteia constă din fibre tubulare POLYTHERM, care au o memorie perfectă a formei, ceea ce ajută la potrivirea perfectă pe corp. Geaca de schi matlasată este cusută în stil clasic cu spatele ușor prelungit. Gluga detașabilă dispune de cozoroc și șnur pentru ajustare. Mâneca este ajustabilă cu bandă velcro și are manșetă elastică cu orificiu pentru degetul mare. Tivul inferior al gecii este ajustabil. Centură de zăpadă rezistentă cu găici pentru atașarea pantalonilor de schi. Fermoarul este echipat cu protectie la bărbie. Toate buzunarele gecii au fermoare duble - pe lateral are două buzunare ascunse, unul la piept și unul pe mâna stângă cu fermoar. Pe interiorul acesteia se află alte două buzunare - pentru ochelari de schi și telefon - dispune de orificiu pentru căști audio.

  • glugă detașabilă
  • fermoare de ventilație subraț
  • cusături critice lipite
  • spate ușor prelungit
  • 4 buzunare la exterior
  • 2 buzunare pe interior, inclusiv buzunar pentru ochelari de schi
  • orificiu pentru căști audio

Specificaţii

Material
100 % poliester (Stormex)
Material 1
58 % nailon, 35 % poliester, 7 % elastan
Material interior
100 % poliester (Taffeta), tricot velvet
Izolație termică
100 % poliester (Polytherm)
Membrană
Aqua Pro
Respirabilitate
5000 g/m²/24h
Tehnologie
Aqua Pro , Polytherm , Stormex
Cod produs
143669
Codul furnizorului
OLM2219-M09V
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 12
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap