Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 16
12x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap OKARAFA

Geacă schi damă Cod: 134471
Vândut
Descriere
Geaca elegantă de schi pentru femei Loap OKARAFA are glugă detașabilă cu blană artificială și parametri de înaltă calitate (coloană de apă ...
Descriere

Loap OKARAFA

Geaca elegantă de schi pentru femei Loap OKARAFA are glugă detașabilă cu blană artificială și parametri de înaltă calitate (coloană de apă 5000 mm și respirabilitate 5000 g/m²/24h), membrană funcțională impermeabilă AQUA PRO și cusăturile din zonele solicitante lipite. Oferă senzație de căldură și uscat, deoarece elimină transpirația rapid și eficient. Materialul exterior STORMEX este rezistent împotriva apei, zăpezii și a vântului. Finisajul materialului de pe exterior, mechanical stretch, garantează elasticitate și confort chiar și în timpul activităților sport solicitante. Materialul suprafeței exterioare creează un efect argintiu strălucitor. Căptușeala, cu imprimeu pe toată suprafața este realizată din tafta 100% poliester, cu un finisaj plăcut din tricot - la spate, de-a lungul coloanei vertebrale se află inserție funcțională realizată din microfleece. Izolația calduroasă este realizată din fibre tubulare POLYTHERM (100% poliester), care excelează în ceea ce privește memoria formei. Se adaptează excelent pe corp și oferă rapid confortul termic. Gluga se ajustează cu velcro și se atașează la guler cu ajutorul unor nasturi. Blana artificială are capse și nasturi și poate fi detașată cu ușurință de glugă. Ventilația de la subraț are fermoar și plasă, care împiedică pătrunderea zăpezii sub geacă. Această geacă atractivă de schi dispune de numeroase fermoare spiralate cu efect metalic, iar fermoarul principal se termină cu protecție la bărbie. Mâneca are finisajele cu fermoar spiralat și pe interior are manșete elastice cu orificiu pentru degetul mare. Această geacă matlasată elegantă de schi are o croială sofisticată care îți scoate în evidență silueta. Tivul inferior poate fi ajustat după necesitatea fiecăruia. Centura de zăpadă este consolidată cu elastic, deci se fixează excelent pe corp și nu permite pătrunderea zăpezii. Geaca are în total trei buzunare - două buzunare cu fermoar cu acces din partea de sus și un buzunar în interiorul ei, în clapetă (de exemplu, pentru telefonul mobil). Această geacă de iarnă calduroasă și lejeră pentru femei, cu spatele ușor prelungit, este perfectă pentru schi alpin sau la munte. Asigură confortul termic și în timpul activităților de agrement. Recomandăm purtarea ei în combinație cu pantaloni de schi, cu un pulover funcțional și o lenjerie termică.

  • material impermeabil și elastic
  • evacuare excelentă a transpirației
  • fibră călduroasă
  • a se spăla la 30°C fără balsam de rufe
  • modelul din imagine are 170 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
100 % poliester (Stormex)
Căptușeală
100 % poliester taffeta, velvet tricot
Croială
slim
Izolație termică
100 % poliester (Polytherm)
Membrană
Aqua Pro
Coloană de apă
5.000mm
Respirabilitate
5.000 g/m²/24h
Zone de ventilație
cu fermoar
Glugă
glugă detașabilă cu guler detașabil cu capse, din blană artificială
Buzunare la exterior
3
Buzunare la interior
1
Ventilație
cu fermoar
Tehnologie
Aqua Pro , Polytherm , Stormex
Cod produs
134471
Codul furnizorului
OLW2117-V24V
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 12
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap