Loap ODETTE

Geacă ski damă (1502043539)

Descriere

Loap ODETTE

Geacă de schi pentru femei Loap ODETTE - o alegere perfectă nu doar pentru schiat dar și pentru turism montan, excursii de iarnă sau diferite activități outdoor. Aspectul matlasat creează din acest model un accesoriu modern, în care vei străluci. Materialul impermeabil este prevăzut cu peliculă, cusăturile lipite te vor menține uscată și umplutura călduroasă cu căptușeala confortabilă îți vor asigura un mediu uscat în interior pe întereaga durată de purtare. Datorită acestor proprietăți vei beneficia de confort maxim zi de zi. Confortul la purtare este sporit și de sistemul elaborat cu fermoar de evacuare a transpirației de la corp. În timpul schiatului vei aprecia cu siguranță talia de protecție împotriva zăpezii, mânecile elastice din interior și marginea inferioară ajustabilă care previne pătrunderea zăpezii în interior.
  • material impermeabil cu peliculă
  • cusături lipite
  • manșete elastice interioare cu orificii pentru degete
  • talie de protecție împotriva zăpezii
  • partea de jos ajustabilă
  • mâneci reglabile cu bandă velcro

Specificaţii

Numărul articolului 1502043539
Cod producător OLW1828-L75L
Material 100% poliester
Respirabilitate 5.000 g/m²/24h
Zone de ventilație sub braț
Glugă detașabilă
Buzunare la interior 1 x buzunar cu fermoar
Căptușeala 100% poliester
Coloană de apă 5.000 mm
Tehnologie DryTech, Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

DryTech

Strat din poliuretan de înaltă calitate, cu structură microporoasă, vă ține uscat permițând, în același timp, evaporarea umezelii corpului.

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

359,99 Lei(47%) 189,99 Lei

LoapLIVY

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

LoapGODIVA

69,99 Lei

WillardBINDY

99,99 Lei

LoapRAKELX

179,99 Lei(59%) 72,99 Lei

LottoCECIL

Produse alternative

1 649,00 Lei(18%) 1 349,00 Lei

ScottULTIMATE DRX W

1 799,00 Lei(19%) 1 449,00 Lei

SalomonICETOWN JKT W

1 099,00 Lei(40%) 649,99 Lei

ScottULTIMATE DRYO 40 W

1 099,00 Lei(29%) 779,99 Lei

O'NeillPW CORAL JACKET