Loap NORMAN

Geacă iarnă bărbați (CLM1844-L75L)

Produse alternative

599,99 Lei(40%) 359,99 Lei

LoapOBERON

449,99 Lei(47%) 234,99 Lei

HeadGUS

869,99 Lei(29%) de la 614,99 Lei

ColumbiaSOUTH CANYON LINED JACKET

724,99 Lei(20%) 579,99 Lei

The North FaceQUEST INSULATED JACKET M

249,99 Lei(28%) 179,99 Lei

LoapITMOS

Descriere

Loap NORMAN

În geaca de iarnă pentru bărbați Loap NORMAN cu partea din spate prelungită și fantă stilată iarna va fi foarte reușită pentru că vei avea parte constant de căldură și confort. Acest model izolat termic și impermeabil, cu material superior rezistent, căptușeală și umplutură funcțională și croială clasică, este perfect pentru purtare la job, la școală, drumeții sau la plimbare prin orașul înzăpezit. Mânecile se pot ajusta foarte simplu în partea de jos cu ajutorul capselor. Astfel frigul nu va avea nici o șansă. Buzunarele situate la înălțime ideală se închid cu capse, astfel toate lucrurile stocare în interior vor fi în siguranță. Marginea clasică de jos, fără posibilitate de ajustare, oferă o libertate maximă de mișcare.

  • material care respinge apa
  • căptușeală confortabilă
  • fermoar principal acoperit
  • buzunare cu capse
  • talie ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului CLM1844-L75L
Cod producător CLM1844-L75L
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Glugă integrată
Tehnologie Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

WillardGARO

199,99 Lei(27%) 144,99 Lei

LoapGROVE

119,99 Lei(16%) 99,99 Lei

LoapRONNY