Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 11
25x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap NERD

Haină de iarnă bărbați Cod: 143703
Vândut
Descriere
Haina de iarnă pentru bărbați Loap NERD cu glugă, este plăcută la atingere datorită finisajului de „catifea” cotton feel. Tratamentul ...
Descriere

Loap NERD

Haina de iarnă pentru bărbați Loap NERD cu glugă, este plăcută la atingere datorită finisajului de „catifea” cotton feel. Tratamentul materialului exterior mechanical stretch garantează elasticitate și libertate în timpul purtării. Membrana impermeabilă și respirabilă AQUA PRO elimină eficient transpirația și umezeala de pe corp. Are căptușeală moale și umplutură călduroasă POLYTHERM din fibre tubulare care se adaptează la forma corpului. Asigură confortul termic pe timp de viscol, de ploaie și de vânt, datorită țesăturii rezistente la apă. Este croit în stil clasic și are spatele ușor prelungit. Glugă fixă, ajustabilă cu șnur. Talia este ajustabilă, mâneca cu manșetă care se încheie cu velcro, iar tivul inferior este liber. Fermoarul dublu principal cu efect metalic este acoperit pe toată lungimea si este finisat cu protecție la bărbie. Pe lateral are 2 buzunare mari cu fermoar, iar în interior se află un alt buzunar mic pentru acte sau telefon. Haina de iarnă pentru bărbați, foarte confortabilă, caldă și elegantă este ideală pentru a fi purtată zilnic la serviciu, în oraș sau în excursii.
  • glugă ajustabilă
  • spate ușor prelungit
  • fermoar dublu cu efect metalic
  • mâneci ajustabile cu velcro

Specificaţii

Material
100 % poliester, cotton feel, mechanical stretch
Căptușeală
100 % poliester (Taffeta)
Izolație termică
100 % poliester (Polytherm)
Membrană
Aqua Pro
Respirabilitate
150 g/m²/24h
Tehnologie
Aqua Pro , Polytherm
Cod produs
143703
Codul furnizorului
CLM2242-M94M
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 25
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap