Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap MOET

Hanorac pentru bărbați Cod: 112901
Vândut
Descriere
Puloverul tehnic cu glugă pentru bărbați Loap MOET are o croială clasică, cu mâneci raglan, care permit o mai mare libertate de mișcare în ...
Descriere

Loap MOET

Puloverul tehnic cu glugă pentru bărbați Loap MOET are o croială clasică, cu mâneci raglan, care permit o mai mare libertate de mișcare în timpul activităților în aer liber și a sportului. Materialul glugii și zona umerilor este mai elastic (8% elastan) decât alte părți ale puloverului (5% elastan), deci vei avea mai multă libertate de mișcare. Cordonul de ajustare a glugii, capetele mânecilor și marginea inferioară sunt elastice. Fermoarul principal dispune de o protecție practică pentru bărbie. Pe lateral are 2 buzunare ascunse. Acest pulover tehnic cu o greutate mai ușoară (220g/m2) poate fi purtat ca un al doilea strat (de exemplu, sub o geacă softshell), dar și ca un strat superior de îmbrăcăminte funcțională. Modelul din imagine are 183 cm înălțime și poartă mărimea M.

  • a se spăla la 30°fără balsam de rufe
  • mâneci raglan
  • fermoar acoperit la bărbie

Specificaţii

Material
95 % poliester, 5 % elastan
Material 1
92 % poliester, 8 % elastan
Greutate
220 g/m²
Croială
regular
Glugă
fixă
Cod produs
112901
Codul furnizorului
TLM2101-P63XP
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap