Loap MADARIN

Hanorac damă (CLW18137-I30X)

Produse alternative

344,99 Lei(21%) 269,99 Lei

O'NeillLW EASY FANTASTIC FZ HOODIE

399,99 Lei(30%) 279,99 Lei

ColumbiaFIRE SIDE SHERPA SHRUG

399,99 Lei(30%) 279,99 Lei

ColumbiaPACIFIC POINT FULL ZIP HOODIE

399,99 Lei(30%) 279,99 Lei

ColumbiaFIRE SIDE SHERPA FULL ZIP

269,99 Lei(40%) 159,99 Lei

Russell AthleticHANORAC DAMĂ

Descriere

Loap MADARIN

Hanorac de iarnă femei Loap MADARIN cu fermoar lung. Datorită gramajului său face parte dintre cele mai călduroase hanorace, pe care le poți folosi în condiții friguroase. Se întreține ușor, nu se șifonează și rezistă la pete. Gluga se poate ajusta datorită șnururilor. Buzunarele pe părți sunt foarte practice.

  • manșete flexibile la mâneci
  • material plăcut și calitativ
  • glugă ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului CLW18137-I30X
Cod producător CLW18137-I30X
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.